Donații

Centrul de Sănătate Dumbrava este o lucrare care susține misiunea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Dacă Dumnezeu te inspiră să susții acest proiect, te rugăm să ne trimiți ca donație doar darurile de bunăvoie. Orice zecime va fi redirecționată către Biserica Adventistă. Mulțumim pentru că ești parte din binecuvântarea pe care Cerul vrea să o ofere prin slujirea noastră!

Te poți implica în aducerea de bucurie și sănătate susținând activitatea noastră astfel:

 1. Depunând suma dorită direct în contul asociației
 • Beneficiar: ASOCIATIA CENTRUL DE SANATATE DUMBRAVA
 • CIF: 7702509
 • IBAN:
  • RON: RO 74 BACX 000 000 236 615 5002
  • EURO: RO 04 BACX 000 000 236 615 5001
 • BIC/SWIFT CODE: BACXROBU / BACXROBUXXX
 • Numele băncii: UniCredit Bank
 1. Prin completarea formularului de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit
  Descarcă formularul 230 de aici, completează-l cu datele tale, semnează-l şi apoi depune-l la registratura organului fiscal de care aparţii sau trimite-l pe mail la adresa contact@centruldumbrava.ro sau pe Whatsapp la numărul 0756 340 126 şi ne ocupăm noi să-l depunem (Nu este necesară specificarea sumei, instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii).

   

  Dacă tu nu poți redirecționa impozitul sau vrei să dai o mână de ajutor în plus, descarcă formularul precompletat de aici, printează-l în mai multe exemplare și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze.

  Atenţie: Formularul 230 poate fi depus până în data de 25 mai. Dacă doreşti să depunem noi formularul, trimite-l până în data de 20 mai.

  Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual sau pentru o perioadă de până la doi ani către un ONG.

 1. Persoanele juridice pot redirecţiona până la 20% din impozit către o asociaţie non-profit.Dacă deţii o firmă și doreşti să susţii activitatea noastră, contactează-ne şi îţi vom da toate detaliile.
Înscrie-te